Dagens…..

Tirsdag 21. april: «Så godt det lukter av deg, Kåre, hva har du tatt på deg?» – «Rene sokker.»

Mandag 20. april: Det var en gang en sneglefamilie som skulle over veien, men så sa faren: «Løp! Det kommer en buss om fire timer»

Fredag 17. april: Jeg slår, men gir ikke blåmerker. Hvis jeg slutter blir det mye å tape. Hver dag er jeg med deg. Hva er jeg? (svar: Hjerte)

Torsdag 16. april: Hva er full av kunnskap, men vet ikke noe som helst? (svar: Bokyllen)

Onsdag 15. april: Forskjellig lys gjør meg annerledes, og i forskjellige størrelser jeg blir. Hva er jeg? (svar: pupillen i øyet)

Tirsdag 14.april: Hva går jorda rundt og står i et hjørne? (svar: et frimerke)

Onsdag 08. april: Lisa og moren var i klesbutikken for å kjøpe klær. Da så Lisa den fineste genseren og sa: «Mamma, kan jeg få denne?» «Nei, den er for dyr!» svarte moren. «Åja…» sa Lisa «jeg trodde den var for mennesker jeg…»

Tirsdag 07. april: Det finnes en gammel oppfinnelse som gjør at mennesker kan se gjennom vegger. Hva er det? (svar: vinduet)

Mandag 06. april: Hva er forskjellen på et blåbær og en hoggorm? (svar: Hvis ikke du vet det, vil jeg ikke ha deg med på blåbærtur)

Fredag 03. april: En mann kommer inn til legen med begge ørene røde. Doktor: «Hvorfor er du rød på ørene?» Mannen: «Du skjønner, jeg skulle stryke skjorten min, og mens jeg strøk ringte telefonen, og i all min forvirring tok jeg strykejernet inntil øret mitt…» Doktor: «Hva hendte med det andre øret da?» Mannen: «TROR DU IKKE HAN RINGTE IGJEN DA??!!»

Torsdag 02. april: Hvorfor kan man ikke fiske når klokken er i stykker? (svar: Du har ikke tid)

Onsdag 01. april: Hvem er det som sover med skoene på? (svar: Hesten)

Tirsdag 31. mars: Hva begynner på B og slutter på ÆSJ? (svar: bilkræsj)

Mandag 30.mars: – «Driver du med sport?» – «Ja, jeg spiller sjakk.» – «Det blir du vel ikke sliten av?» – «Jo, jeg blir helt matt!»

Fredag 27.mars: Hva får du hvis du krysser et pinnsvin og en slange? (svar: piggtråd)

Torsdag 26. mars: Hvilken bart kan vi tørke bort? (svar: melkebart)

Onsdag 25. mars: Tips: Ta vare på gamle blikkbokser det har vært mat i (f.eks. fiskebollebokser, hermetiske tomater osv.). Vask og tørk dem, fjern etikker, vær kreativ med maling eller vannfast tusj på utsiden av boksen og la tørke. Når du har gjort dette med 6 bokser kan du stable dem i et tårn, finne en liten ball eller en ertepose (evt. et lite kosedyr du ikke er redd for) og ta familien med på «blikkboks-kasting». Det er om å gjøre å få flest bokser til å falle.

Tirsdag 24. mars: Tips: Har du et tomt, stort yoghurt beger, kan dette dekoreres med papir og fargelegges, og vipps så har du en ny blyantholder til skrivebordet ditt.

Mandag 23. mars: Far skulle hjelpe lille Lise med matteoppgaven. Far: «Hvis jeg har syv appelsiner i den ene hånden og seks i den andre, hva har jeg da?» Lise: «Store hender!»

Fredag 20. mars: «Kelner, vi har ikke fått noen stoler.» «Nei, dere bestilte jo bord, ikke sant?»

Torsdag 19.mars: Det var en gang en jente som spurte venninnen sin: «Har du hull i sokken?». Den andre venninnen: «Nei, det har jeg ikke.» «Hvordan kan du få inn føttene dine da?»