Kort informasjon om oppstart på Aks

Førskoledagen ble uten foreldremøte nå før sommeren, så her følger litt kort informasjon om oppstarten på Aks i august.

Elevene som er påmeldt Aks for skoleåret 2021/2022 og som også har meldt seg på sommerklubben i uke 31 og 32, kan benytte Aks de dagene de er påmeldt fra 4. august.

Oppmøte for elevene vil være i skolegården, der møter dere Aks iført oransje vester. Avhengig av smittenivået vi er på, vil enten elvene følges inn i garderoben av ansatte på Aks, eller foresatte følger selv. Elevene i 1. klasse starter dagen i klasserommet, mens elevene i 2.-4. klasse mest sannsynlig starter dagen sin ute.

De første dagene på Aks er dager hvor elevene skal bli kjent med skolen, nye klasserom, nye elever og nye voksne. Dette gjøres gjennom leker og aktiviteter i mindre grupper.

Vi anbefaler kortere dager de første dagene for 1. klassinger dersom dette lar seg gjøre for foresatte, da elevene fort kan bli slitne av alle nye inntrykk og alt det nye de lærer.

Alle elever må registreres inn på Aks når de kommer og ut når de blir hentet, det er foresattes ansvar å gi beskjed til en av de ansatte på Aks om levering/henting.

Husk at elvene må ha skiftetøy, klær etter vær og solkrem, samt pennal, to matpakker og drikkflaske. 

Informasjon om oppstarten i sommerklubben blir sendt ut til foresatte fra avdelingslederne etter endt planleggingsdag 3. august. 

Elevene vil bli godt ivaretatt av de ansatte på Aks, og vi skal gjøre vårt beste for at de får gode og trygge dager hos oss.

Vi ønsker dere alle en riktig fin sommer og gleder oss til å treffe dere i august!