Hei alle som er påmeldt sommerferieklubben på AKS! Vi gleder oss masse til å være sammen med dere i ferien. Vi kommer til å starte opp på Holmen skole allerede fra i morgen kl 07:30, men vi er veldig fleksible på oppmøtetider. Dere kommer når det passer best for dere. Dersom det skal være en turdag kommer vi til å varsle dette i forkant, med eventuell oppmøtetid før tur.

Vi starter med felles morgen AKS frem til ca kl 09:00, så deler vi oss slik at de minste får være for seg selv i på 1.trinnsbasen, som er i klasserommene de kommer til å ha kommende skoleår.
aktivitet
For dem som kommer i ferien er det fint om at de har med matpakke og drikkeflaske. Barna får et måltid hos oss ca kl 13:30, men vi spiser matpakkemåltid kl 10:30. Det er også lurt å ha med skiftetøy dersom noe av tøyet skulle bli vått i løpet av dagen.
Første trinn kommer i all hovedsak til å være her på Holmen i feriklubben, slik at vi kan bruke tiden på å bli kjent med barna og de kan bli kjent med oss.
Hjertelig velkommen til en super sommer på AKS!